Psykisk ohälsa

Bloggar om psykisk ohälsa har blivit fler och fler, och faktum är att de allra flesta bloggar faktiskt behandlar ämnet på ett eller annat sätt även om det inte är det primära syftet med bloggen. Detta är fantastiskt eftersom det innebär att det äntligen börjar bli okej att skriva och pra
ta om psykisk ohälsa. Man behöver inte längre känna sig så ensam med sin ångest, för ens bloggkompisar där ute umgås också med monstret. Sorgligt på ett sätt, men stärkande på ett annat.

Att driva en blogg om psykisk ohälsa lockar andra med samma besvär, folk som vill ha någon att dela svårigheterna med. Man kan givetvis blogga anonymt om man känner för det, det tycks inte spela någon större roll då folk bara vill känna igen sig i något och slippa vara ensamma.

Det blir inte mycket mer personligt än en blogg om psykisk ohälsa, och kanske blir det inte heller så mycket viktigare än så. Kom ihåg att du påverkar människor, och ta tillfället i akt att inspirera. Det som smärtar dig kan hjälpa andra, och din historia kan ge någon annan en framtid. Vackert, eller hur?