Maxa möjligheterna: Från soffan till kontoret

Du har en blogg, en webbshop eller ett annat slags företag och vill att ditt projekt ska ta fart. Nivå heltidsinkomst. Bästa sättet att maxa dina möjligheter att lyckas är genom att gå från soffan till ett riktigt kontor.

Från soffan…

Tanken på att kunna arbeta hemifrån är en dröm som många när. När de väl får jobba hemifrån jobbar de mer effektivt. Tror de. Men när du väl jobbar hemifrån så inser du efter ett tag att det faktiskt inte är så enkelt. Det blir faktiskt långtråkigt, du saknar att träffa andra människor eller så får du aldrig riktig fart på din sajt eller ditt företag. Särskilt inte om du tror att effektivt arbete sker från soffan eller den sköna fåtöljen. För att kunna leva på ditt företag på heltid, på riktigt, måste du ta dig från ”soffan” till ett riktigt kontor. Det är där möjligheterna finns. Och det går så mycket snabbare än att försöka på egen hand.

Skaffa kontor

Du behöver skaffa en kontorsplats att gå till en eller flera dagar i veckan. Förutom att du kommer att arbeta mycket mer effektivt, kommer du kunna nätverka med andra företagare. Du får en möjlighet att gå på föreläsningar som både kommer föra dig och företaget framåt. Vare sig du är extrovert eller introvert kommer du maxa dina möjligheter genom att hyra ett kontor hos Workaround, som också erbjuder tillfälliga kontorsplatser, mötesrum och konferensrum i hela Stockholm.

Nätverka

Inget företag är sin egen ö. Företagare som växer förstår hur viktigt det är att samarbeta med andra företagare, ta del av kunskap och nätverka. I dagens samhälle är nätverk än viktigare. Genom att hyra kontor eller en kontorsstol kommer du att komma i kontakt med andra i samma situation. Du kommer kunna lära dig av personer som gått samma väg som du nu måste gå – men de vet hur man bäst ska göra. En av de största utmaningarna är att nå ut, marknadsföring. När du samarbetar med andra kommer det hjälpa dig att nå nya läsare och kunder. Du har en blogg och webbshop som är nischad mot hästar. På kontorshotellet finns en person som arbetar med sponsring och har kontakter inom ridsporten. Tillsammans kan ni hjälpa varandra.

För dig som bloggar

Om du håller på att bygga upp din blogg är det faktiskt smart att hyra en stol ett par gånger i månaden, och sedan ett par gånger i veckan. Förutom att det är ett perfekt bloggämne som kommer intressera många läsare, så kommer du att få så mycket input av andra bloggare/internetföretag att din blogg kommer ta fart mycket snabbare. Kunskap är kung för att lyckas. Istället för att du spenderar timmar hemma i soffan med din blogg och ser små steg framåt, kan du ta riktiga kliva framåt. Om du skaffar F-skattsedel så är ju också hyran avdragsgill – enkelt och gratis. Maxa dina möjligheter genom att hyra kontorsstol på ett kontorshotell. Det är en investering som kommer ta både din karriär och ditt företag flera steg framåt.