Mammablogg

Mammabloggar är oerhört populära, och det är inte så konstigt eftersom vi gärna läser om saker vi kan relatera till eller drömmer om, och när vi då är på väg att bli gravida eller just har blivit det, eller själva har barn, så vänder vi oss givetvis till mammabloggarna.

Här bör man ta ställning till först och främst en fråga; vill jag visa upp mina barn på internet?

Efter att du besvarat den frågan är det bara att köra. Du behöver ju inte dela bilder på barnen bara för att du driver en mammablogg. Och om du känner att det går bra, så gör som du känner. Dela med dig av det roliga, det jobbiga, det tunga och det fantastiska, eller nischa bloggen helt och hållet och visa endast rörorna dina barn ställer till med eller beskriv gravidkrämporna in i minsta detalj och på ett mycket humoristiskt sätt. Det finns så många olika mammabloggar och ändå kan du hitta en egen väg att gå med just din blogg. Det är ju det som är så härligt med bloggar, vi väljer helt och hållet själva!

Det finns som sagt många mammabloggar därute och därför kan det vara svårt att konkurrera, men samtidigt är det ju himla roligt att blogga för sin egen skull.