Ha allt samlat

Tänk dig att du startar en blogg när du är femton år och driver den tills du är sjuttio. Svindlande, eller hur? Det är femtiofem år av dig, dina åsikter, dina tankar, dina ord. För att inte tala om att du har din personliga utveckling samlad på ett och samma ställe. Alla dina resor, upplevelser, jobb och bilder på ett och samma ställe.

När våra mor- och farföräldrar sitter på ålderns höst och stickar vackra sockor åt våra barnbarn, kommer vi på ålderns höst att sitta och blogga. Kanske är det så? Vore det inte häftigt med ett gäng gamla människor med mobilerna i högsta hugg, fotandes dagens outfit?

Skämt åsido. Att ha alla minnen samlade i en enda blogg är nog ganska sällsynt. Av en eller annan anledning slutar man blogga, byter bloggportal eller raderar gamla inlägg i den befintliga bloggen. Men ändå. Vore det inte otroligt häftigt, att ha allt samlat på ålderns höst?

Barnbarnen kan gå igenom ens blogg och lära känna en som man var när man var ung. Jag vet många som önskar att de haft den möjligheten med sina mor- och farföräldrar.